krista@kotisaletti.fi / 040 750 0223

Kotisaletti

Kiinnostaisiko työpaikka Kotisaletilta?

Etsimme uusia työntekijöitä niin siivouksen kuin henkilökohtaisen avun ja kotihoidon tehtäviin. Oletko sinä etsimässä tämän kaltaista työtä? Hae meille!

Millainen Kotisaletti on työpaikkana?

Kotisaletti on keskittynyt tuottamaan seuraavanlaisia palveluita: siivouksia, kotipalveluita sekä henkilökohtaista apua. Teemme myös ammattijärjestäjän palveluita sekä jalkahoitoja. Meille on tärkeää palvelun laatu ja asiakkaiden tyytyväisyys. Kohtelemme asiakkaita yksilöinä ja tarjoamme aina juuri heidän tarpeisiinsa sopivaa palvelua. Kotisaletissa toimitaan tiiviisti työntekijät huomioiden tavoitteena, että työntekijät viihtyvät Kotisaletissa pitkään. 

Mitä tarjoamme työpaikkana?

Tarjoamme sinulle alustavasti osa-aikaista tai keikkaluontoista työtä joustavilla työajoilla. Työaika määräytyy sinun käytettävyyden mukaan 0-25 tuntia/viikko. Työpäivät keskittyvät arkipäiviin klo. 7-18 välille, mutta poikkeuksia on myös varsinkin kotipalvelun ja henkilökohtaisen avun puolella, jolloin myös viikonloppuisin on tarjolla työvuoroja. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen. Kotisaletilla asiakaskäynnit tehdään pääsääntöisesti itsenäisesti (lukuunottamatta perehdytystä), mutta se ei tarkoita, että olisit yksin. Jokaisella työntekijällämme on työporukan täysi tuki ja aina mahdollisuus kysyä apua.  

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme, että sitoudut työhösi ja olet joustava. Sinulle asiakasläheinen työ on luontevaa ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Et hätkähdä haastavista työtehtävistä tai vastoinkäymisistä, vaan osaat kääntää ne positiiviseksi ja näin mahdollistaa uuden oppimisen. Tässä työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja, aitoa välittämistä ja positiivista asennetta. Puhut myös sujuvasti suomea.

Omistathan ajokortin ja sinulla on auto käytettävissä, sillä asiakaskäynneille kuljetaan omalla autolla. Kotisaletti maksaa kilometrikorvaukset verottajan ohjeiden mukaisesti. 

Lähetä CV ja vapaamuotoinen työhakemus sähköpostilla osoitteeseen krista@kotisaletti.fi

Tiedustelut:

Krista Kinnunen- Honga
krista@kotisaletti.fi
040 750 0223

 

Aukiolo

Kotisaletti palvelee arkisin 8-19, la 8-15 ja muina aikoina sopimuksen mukaan.

Lahjakortit

Meiltä myös yksilölliset lahjakortit!

Ota yhteyttä

krista@kotisaletti.fi
040 750 0223

Ota rohkeasti yhteyttä, niin varataan tutustumiskäynti:)

© Kotisaletti Oy, Y-tunnus: 300 9461-8, Rekisteriseloste

© Niku Creative