krista@kotisaletti.fi / 040 750 0223

Kotisaletti

Siivouspalvelut

Perussiivous

Perussiivouksessa imuroimme asunnon lattiapinnat, listat, roskakaapit, leikkuulaudat, matot ja sohvat. Vapaat lattiapinnat pestään sekä tasot ja pölyt pyyhitään. Suihku ja Wc: pestään. Vähimmäiskesto on 2 tuntia.

Siivous voi tapahtua myös viikoittain, jolloin kutsumme sitä ylläpitosiivoukseksi. Ylläpitosiivouksen idea on nimensä mukaisesti ylläpitää asuntosi yleistä siisteyttä.

Imurointi

Suursiivous

Suursiivous voi usein tulla kyseeseen, kun aloitamme palvelun uudella asiakkaalla. Suursiivouksessa käymme läpi koko kohteen perin pohjin. Imuroidaan asunto perusteellisesti: lattiapinnat, listat, matot ja sohvat. Lattiat pestään ja matot sekä mahdolliset sisustustyynyt ja sohvatyynyt yms. tuuletetaan. Pölyt pyyhitään, myös yläpölyt. Keittiössä pyyhitään kaapin ovet ja vetimet, pestään liesi, pesuallas, hanat, mikro ja pöytäpinnat sekä imuroidaan roskakaapit ja leikkuulaudat. Kylpyhuoneessa ja wc:ssä pyyhitään hanat ja tasopinnat, peili, pestään wc-pönttö sekä imuroidaan ja pestään lattiat sekä suihku (tarvittaessa sauna). Vähimmäiskesto on 4 tuntia asunnon koosta, siisteystasosta ja järjestyksestä riippuen.

Erikseen sovittavat palvelut

Asiakkaan toiveesta voimme tehdä siivouksen lisäksi muitakin kotitöitä, kuten:

  • vuodevaatteiden vaihto
  • jääkaapin/uunin/ikkunoiden pesu
  • ns. siivousjärjestely, jossa järjestellään tavarat paikoilleen siivouksen yhteydessä
  • parvekkeen siistiminen
  • imurointi
  • parvekelasien pesu
  • pintojen pyyhkiminen tai
  • lattiaviemärin puhdistus kylpyhuoneessa.

Kts. erikseen Ammattijärjestäjän palvelu

Muuttosiivous

Muuttosiivouksessa asunto siivotaan seuraavaa asukasta varten. Kaapit pyyhitään niin sisä- kuin ulkopuolelta ja niiden vetimet puhdistetaan. Kaikki pölyt pyyhitään, myös seinistä ja katoista. Lasipinnat, ikkunat ja peilit pestään. Lattiapinnat imuroidaan ja pestään. Tasot pyyhitään sekä kaakeliseinät ja lattiat puhdistetaan niin keittiössä kuin kylpyhuoneessa ja vessoissa. Keittiössä puhdistamme uunin sisältä ja ulkoa, kuten myös jääkaapin ja pakastimen sekä mikroaaltouunin. Roskakaapit ja roska-astiat, leikkuulaudat ja liesi puhdistetaan. Kylpyhuoneessa lattiaviemärit puhdistetaan sekä mahdollisuuksien mukaan poistetaan kalkkijäämät. Wc-pönttö, altaat, suihku ja hanat puhdistetaan. Oletuskesto vähintään 4 h/pieni siisti yksiö.

© Kotisaletti Oy, Y-tunnus: 300 9461-8, Rekisteriseloste

© Niku Creative