krista@kotisaletti.fi / 040 750 0223

Kotisaletti

Ikäsaletti

 

 

Iäkkäämmät ihmiset  kaipaavat usein päiviinsä seuraa ja sosiaalista kanssakäymistä.

Joillakin ikäihmisillä ei enää onnistu tehdä kaikkia arjen askareita, jolloin me mielellämme autamme asiakkaitamme selviytymään näistä tehtävistä.

Meille on tärkeää palvella asiakasta yksilönä, huomioida hänen tarpeensa ja toimia sen mukaan. Ikäsaletin avulla myös iäkkäämmät ihmiset saavat juuri sellaista palvelua, joka heille tuntuu parhaimmalta.

 

 

Ikäystävällinen siivous

Siivous toteutetaan hitaammalla tempolla, asiakas tämän tapahtuman keskiössä. Siivotaan vaiheittain, järjestellään kaappeja, vaihdetaan tarvittaessa lamppu tai verhot. Kuunnellaan asiakkaan toiveita ja räätälöidään tämä palvelu hänen tarpeidensa mukaiseksi. Sisältää seurustelua työn lomassa. Budjetoidaan enemmän aikaa siivoustapahtumalle. Asiakkaalle jää hyvä mieli - hänet on huomioitu.

 

Ikäihmisen kotiapu-paketti

Kotiapu-paketilla helpotetaan ja autetaan asiakasta arjen toiminnoissa. Paketti sisältää viikoittaisen käynnin (2h), jonka aikana siivotaan, valmistetaan/lämmitetään ruoka, pestään pyykit, laitetaan ne kuivumaan sekä sovitusti vaihdetaan vuodevaatteet. Tarkistetaan myös jääkaappi ja heitetään vanhat ruoat pois. Tehdään asioita, joita asiakas ei pysty itse enää tekemään, kuten kaappien järjestelyä, verhojen vaihtamista tai kenties lamppujen vaihto.

 

 

 

 

Aukiolo

Kotisaletti palvelee arkisin 8-19, la 8-15 ja muina aikoina sopimuksen mukaan.

Lahjakortit

Meiltä myös yksilölliset lahjakortit!

Ota yhteyttä

krista@kotisaletti.fi
040 750 0223

Ota rohkeasti yhteyttä, niin varataan tutustumiskäynti:)

© Kotisaletti Oy, Y-tunnus: 300 9461-8, Rekisteriseloste

© Niku Creative